Новини

Стартира национален конкурс за послание на 10-годишна комуникационна стратегия за мрежата НАТУРА 2000

Стартира национален конкурс за послание на 10-годишна комуникационна стратегия за мрежата НАТУРА 2000. От 1-ви до 20-ти ноември ДИКОН ГРУП  ще набира предложения за послания.

Еко-посланията ще бъдат оценявани от специално жури с участието на актьорите от нашумелия сериал „ Столичани в повече“ Виолета Марковска и Иван Юруков. Те бяха избрани не само защото героите им от сериала се изявяват като активни природозащитници, но и заради гражданската позиция на двамата творци, загрижени за опазването на природното ни богатство.

В журито влизат още Вержиния Димитрова, управител на „Дикон Груп”, Цветелина Узунова, управител на PR агенция „ВИПАРТ” и Геновева Господинова - ръководител на проекта за изработване на Националната информационна и комуникационна стратегия за НАТУРА 2000.

Предложенията за послание ще бъдат оценявани по следните критерии:

  • Оригиналност;
  • Краткост;
  • Съответствие с темата „НАТУРА 2000 в България“
  • Насоченост към конкретна аудитория.

Петчленното жури ще селектира 10 от най-сполучливите предложения. Те ще бъдат подложени на гласуване в специалната страница на конкурса в социалната мрежа „Фейсбук”: Конкурс за послание Натура 2000, а победителите ще бъдат наградени.  

Предметни награди ще получат първите трима, а на най-младия и най възрастния участник ще бъде връчена поощрителна премия – едногодишен абонамент за списание „GEO България“.

Предложенията за послание, придружени от кратка информация за автора, ще се приемат на електронен адрес: natura@dicon-bg.com, а повече информация за наградите и конкурса може да бъде намерена във Фейсбук: Конкурс за послание Натура 2000.